1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: Gazze’ye Destek Sürüyor!

Erdoğan: Gazze’ye Destek Sürüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazze’nin ve Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını belirterek, desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve sanatçı Yücel Arzen Hacıoğulları’nın yapay zeka ile hazırladığı “Boykot” adlı şarkının videosunun da paylaşıldığı videoda, İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılar, kaçan Filistinli çocuklar ve boykota çağrı yapılan ürünlerin yer aldığı görüntüler bulunuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, büyük markaların boykot çağrılarına panikle cevap verdiklerini ve boykotun etkili olduğunu belirterek, Gazze’nin direnişine desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, masum insanların ölmesine sessiz kalamayacaklarını ve Filistin’in yanında olduklarını ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, insanlık adına Filistin halkını desteklediklerini ve Gazze için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Türkiye’nin Filistin halkını hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını ve onurlu mücadelesini her platformda destekleyeceklerini söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı, hakikatin her zaman ortaya çıkacağını ve iyilerin galip geleceğini belirtti.

Ticaret Bakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin’e verdiği destekleri paylaşarak, İsrail’in saldırılarını lanetlediklerini ve Filistin halkının yanında olacaklarını söyledi.

Millî Eğitim Bakanı, küresel vicdanın Gazze’deki duruma duyarsız kalmaması gerektiğini ve boykot çağrısında bulunduğunu ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanı, Gazze’de yaşanan katliamlara sessiz kalmamanın gerekliliğini vurgulayarak, Filistin halkının direnişine destek olacaklarını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı, Boykotun önemine vurgu yaparak, Özgür Filistin için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Gazze’ye Destek Sürüyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin