1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Erdoğan: Her Seçimde Aynı Senaryo Başlatılıyor!

Erdoğan: Her Seçimde Aynı Senaryo Başlatılıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Bursa Gökdere Meydanı’nda düzenlediği mitingde, konuşmasında vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, her seçim döneminde benzer senaryolarla karşılaştıklarını belirterek, Gazze’de Müslüman kanı karşısında duyarsız kalanların, Türkiye’nin yaşadığı zorlu dönemlerde nasıl destek olmadıklarını hatırlattı. Aynı şekilde, ülke içinde ve dışında karşılaştıkları güçlü ittifakları ve saldırıları anlattı. Erdoğan, Türkiye’nin güven ve istikrarını bozmak için her türlü çabayı gösterenlerin, her seçim döneminde benzer taktiklerle karşılarına çıktıklarını vurguladı.

Erdoğan, muhalefetin ülkenin gerçek sorunlarına ve uzun vadeli çıkarlarına dikkat etmediğini, hatta bu çıkarları tehlikeye atacak yönlere gittiğini söyledi. PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerine destek verildiğine, emperyalist güçlerin heveslerine uyulduğuna dikkat çekerek, muhalefetin ülkenin menfaatlerini göz ardı ettiğini belirtti. Belediyelerde de yaşanan iflasların artık sıradan bir durum haline geldiğini ve hizmetlerin aksamaya başladığını dile getirdi.

Başkan Erdoğan, Bursa’daki projeler hakkında da bilgi vererek, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde yapılacak çalışmaları aktardı. Bu projenin şehre 3 yeni meydan, 9 bin metrekare yeşil alan ve 12 bin 500 metrekarelik yeraltı kapalı otopark kazandıracağını belirtti. Ayrıca, birçok yol ve tünel çalışmasının da tamamlanmak üzere olduğunu paylaştı.

Erdoğan, emeklilerin durumuna da değinerek, bayram ikramiyelerinin artırıldığını ve banka promosyonlarının yükseltildiğini belirtti. Emeklilerin maaşlarının da enflasyona göre tekrar gözden geçirileceğini açıkladı. Ayrıca, memurların ek göstergelerinin genişletileceğini, küçük esnafın prim gün sayılarının düzeltileceğini ve ev hanımlarının sigorta prim teşviklerinin hayata geçirildiğini söyledi.

Erdoğan’ın konuşmasında, Bursa’daki mitinge 90 bin kişinin katıldığı da belirtilerek, halkın desteğinden duyulan memnuniyet ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geleceği için yapılan çalışmaları ve hedefleri doğrultusunda atılacak adımları açık bir şekilde vatandaşlarla paylaşarak, desteklerini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Her Seçimde Aynı Senaryo Başlatılıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin