1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: Millete Hizmette Rehavete Kapılmak Yok

Erdoğan: Millete Hizmette Rehavete Kapılmak Yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı’ Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle parti genel merkezinde düzenlenen programda konuştu. Erdoğan, “Hangi görevde olursa olsun hiçbir arkadaşım, koltuğuna yaslanıp rehavete kapılma lüksüne sahip değildir. Heyecanını kaybedenler, millete hizmetin önünde engel olmamalıdır” dedi. Erdoğan, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek 23. yılın kutladıklarını ve milete hizmet yolunda 23. yılı geride bıraktıklarını ifade etti.

Erdoğan, programda bir konuşma yaparak, AK Parti’nin 23 yıl önce milletin umudu olarak kurulduğunu ve milyonların umudu haline geldiğini belirtti. Partinin, milletin ve ümmetin umudu olduğunu vurgulayan Erdoğan, Türkiye’yi nereden alıp nereye getirdiklerini milletin iyi bildiğini söyledi.

AK Parti’nin Türkiye’nin ekonomik alanlarda olduğu kadar hak ve özgürlükler, kültür, iş hayatı ve gençlik gibi konularda da büyük değişimlere öncülük ettiğini belirten Erdoğan, önümüzdeki dönemde başlatacakları Büyük Kongre sürecinin sadece bir vitrin yenilemesi değil, milletin beklediği kapsamlı değişimin temeli olacağını ifade etti.

Erdoğan, programda ayrıca BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Afrika açıklamalarına destek vererek, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin günümüz şartlarıyla uyumlu ve adil bir şekilde reforme tabi tutulması gerektiğini söyledi. Ayrıca programda AK Parti’ye katılan iki milletvekili ve 13 belediye başkanına rozetlerinin takıldığı bir tören gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Millete Hizmette Rehavete Kapılmak Yok
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin