1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan: Parlamentomuz Hamas’a açık!

Erdoğan: Parlamentomuz Hamas’a açık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan konuşmanın bazı önemli detayları şu şekildeydi; Parlamentoda Mahmud Abbas’ın konuşması gerektiğini ifade etti. Mahmud Abbas’ın kim olduğunu sordu ve Yeniden Refah Partisi’nden biri olduğunu belirtti. Kendisinin Mahmud Abbas’ı davet etmediğini vurguladı ve Abbas’ın olumlu cevap veremediğinden bahsetti. Bundan sonraki süreci ona göre yönlendireceklerini söyledi. Parlamentonun herkese açık olması gerektiğini belirtti ve bazı kişilerin bu gerçeği görmekte zorluk çektiğini ifade etti.

Savunma sanayiinde ithalat ve ihracatın geldiği noktaya dikkat çeken Cumhurbaşkanı, ülkenin güçlü olması gerektiğini ve İsrail’in Filistin’e zarar verememesi için güçlü olmaları gerektiğini vurguladı.

Belediyelerin farklı çalışmalar yapması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı, Rize’deki belediyenin halkın şikayetçi olmaması gerektiğini ifade etti. Doğal gaz ile ilgili şikayetlerin olduğunu söyledi ve bu konuyu Takip eden Bakanlarla birlikte ele aldıklarını belirtti. En kısa sürede doğal gaz sorunlarını çözeceklerini ve belediyelerin görevlerini yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Bu sayede Rize’nin hızla gelişmesini sağlamayı hedeflediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: Parlamentomuz Hamas’a açık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin