1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan, Parti Toplantısında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Erdoğan, Parti Toplantısında Önemli Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı açıklamalarında, dün gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının sonuçlarını paylaştı. 2024’ün ilk il başkanları toplantısında teşkilatın performansını değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı, teşkilatın kararlılığı ve dinamizmini vurguladı. İstişareye önem verdiklerini ve partinin kuruluşundan bu yana ortak akılla hareket ettiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı, önümüzdeki döneme dair hazırlıklar için yapılacak istişare toplantılarına değindi. Milletvekilleriyle 7-8 Haziran’da, belediye başkanlarıyla ise 1-2 Temmuz’da bir araya geleceklerini söyledi. Kongre takvimi konusunda da yakın zamanda bilgi vereceklerini belirtti.

Son genel seçimden bu yana geçen bir yılın değerlendirmesini yaparak, hükümetin çalışmalarını anlattı. Meclis’in aldığı kararların milletin beklentilerine cevap verdiğini belirtti. Gerek iç gerekse dış politikadaki gelişmeler hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı, yeni anayasa çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı, FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanları eleştirerek, fitne ve nifak odaklarına göz açtırmayacaklarını vurguladı. Türkiye’nin siyasi atmosferinde oluşabilecek gerilimlere karşı uyarılarda bulundu ve siyasetin yapıcı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Son olarak, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına atıfta bulunarak, 15 Mayıs’ın Nekbe’nin yıl dönümü olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin Filistin halkının yanında olduğunu ve bu zorlu süreçte dayanışma içinde olacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan, Parti Toplantısında Önemli Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin