1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan ve Bahçeli’den Dikkat Çeken Açıklamalar: Yeni Çözüm Süreci Müjdesi!

Erdoğan ve Bahçeli’den Dikkat Çeken Açıklamalar: Yeni Çözüm Süreci Müjdesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Parti üyeleriyle tokalaşmasının ardından ortaya çıkan “yeni çözüm süreci” tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Bahçeli’nin tutumunu olumlu ve anlamlı olarak nitelendirerek, Türkiye’nin demokrasi mücadelesi için önemli bir adım olarak değerlendirdi. Terörle mücadelenin önemine vurgu yapan Erdoğan, ülkenin huzur ve barışını sağlamanın herkes için faydalı olduğunu belirtti.

Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretinin ardından Türkiye’ye dönüşünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin DEM Parti ile olan temasına ilişkin soruya yanıt veren Erdoğan, barış ve uzlaşma için atılan adımlara desteklerinin tam olduğunu ifade etti. Yeni anayasa konusunda geniş bir toplumsal uzlaşıya ihtiyaç olduğunu belirten Erdoğan, terörle mücadelede demokratik yöntemleri savunduklarını ve her zaman çözüme açık olduklarını dile getirdi.

İsrail’in Gazze operasyonunun ardından bölgedeki gelişmeleri de değerlendiren Erdoğan, İsrail’in Türkiye’yi hedef alabileceğini vurgulayarak, ülkenin iç barışını güçlendirmenin önemine dikkat çekti. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin DEM Parti ile tokalaşmasına destek veren açıklamalarının ardından DEM Parti’den gelen değerlendirme ise, Türkiye’de yaşanan sorunlara kalıcı çözümler bulunması gerektiği yönündeydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Bahçeli’den Dikkat Çeken Açıklamalar: Yeni Çözüm Süreci Müjdesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin