1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Atama Kararları: İşte Yeni Görevlendirilen İsimler!

Erdoğan’dan Atama Kararları: İşte Yeni Görevlendirilen İsimler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alınarak, yerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit atandı. Benzer şekilde, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi’nin yerine Musa Heybet getirildi. Sağlık Bakanı Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz da görevden alınarak, bu pozisyona Yasin Ayfer Erkoç atandı.

Ayrıca, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu’nun yerine Erhan Karakaya atanırken, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay atandı. Ayrıca, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı’na da profesör Orhan Aydın getirildi.

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre bazı önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı, Milli Savunma Bakanı Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Yardımcısı gibi önemli pozisyonlarda değişiklikler yapıldı. Ayrıca, Ankara ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri ile TÜBİTAK Başkanlığı gibi kurumlara da yeni isimler atandı. Bu atamaların, ilgili kurumların çalışmalarına ve hizmetlerine nasıl yansıyacağı ilerleyen zamanlarda daha net bir şekilde görülecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Atama Kararları: İşte Yeni Görevlendirilen İsimler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin