1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: İÇ CEPHEDEKİ HAREKAT!

Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: İÇ CEPHEDEKİ HAREKAT!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. İç cephemizi kuvvetlendirmeye çalıştıklarını belirtti ve 85 milyonu bir araya gelmeye çağırdı. Türkiye’nin teröre ve şiddete yer olmadığını vurguladı ve milletin teröristlere müsamaha göstermeyeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı, BRICS ile işbirliğini geliştirmek istediklerini ve Kazan zirvesinin bu konuda önemli bir fırsat olacağını belirtti. Mücadelelerinin FETÖ’nün tamamen tasfiye oluncaya kadar devam edeceğini söyledi.

22-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 16. BRICS Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere bugün Tataristan’ın başkenti Kazan’a gideceğini açıkladı ve zirve marjında Rusya lideri Vladimir Putin ile kritik bir görüşme yapacağını belirtti.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail saldırganlığını durdurmak için uluslararası toplumun birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekti ve Türkiye’nin BM nezdinde başlattığı İsrail’e silah satışının durdurulmasına yönelik girişime İtalya’nın desteğinin önemine değindi.

AK Parti MKYK toplantısında, CHP içinde yaşanan kavganın net bir şekilde açığa çıktığını belirterek, insanların ilgisinin tekrar partilerine ve ittifaklarına yöneldiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: İÇ CEPHEDEKİ HAREKAT!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin