1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan’dan Çarpıcı İsrail Açıklaması: “Gezi Olaylarındaki Çifte Standart!”

Erdoğan’dan Çarpıcı İsrail Açıklaması: “Gezi Olaylarındaki Çifte Standart!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Muhtarlar Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail’in saldırıları altındaki Filistin ve Lübnan’a değinerek, “Gezi olayları sırasında Taksim’de kamp kuranların bu ülkelerde sessiz kaldığını ve İsrail’i desteklediklerini” belirtti.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: “10 yıl önce cumhurbaşkanı olarak seçildiğimizde Tük demokrasisi tanıştırdığımız yeniliklerden biri muhtarlar toplantısıydı. Muhtarlar, demokrasinin temel yapı taşlarından biridir. Demokrasinin halka dönük yüzü muhtarla başlar, reis-i cumhurla sona erer. Vatandaşın tercihiyle göreve gelenler hürmete layıksa, halkın oyuyla seçilmiş muhtarlar da aynı saygıyı hak eder. Muhtarlarımızın ve muhtarlık kurumunun üzerine titriyoruz.”

Erdoğan ayrıca, İsrail’in Filistin ve Lübnan’daki saldırılarına dikkat çekerek, “Gezi olaylarında İsrail’i destekleyenlerin sessiz kaldığını ve değerlerini ayaklar altına aldığını” söyledi. Ayrıca, Filistin direnişinin liderlerinden Yahya Sinvar’a Allah’tan rahmet diledi.

Son olarak, Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, siyonizm tehlikesine karşı uyarılarda bulundu ve iç ve dış politika arasında ayrım olmadığını vurguladı. Muhalefeti çağrıda bulunarak, çözüm önerileri için işbirliği yapmaları gerektiğine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Çarpıcı İsrail Açıklaması: “Gezi Olaylarındaki Çifte Standart!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin