1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan’dan İsrail’e Gözdağı: ‘İsrail Türkiye’yi mi hedefliyor?’

Erdoğan’dan İsrail’e Gözdağı: ‘İsrail Türkiye’yi mi hedefliyor?’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı açılış konuşmasında İsrail ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı, “İsrail yönetiminin Filistin ve Lübnan’dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır. Şu anda bütün hesap bunun üzerindedir” dedi.

Ancak, bu açıklamaların ardından toplumda endişe yarattığı belirtiliyor. Ünlü sanatçı Müjdat Gezen de durumu eleştirerek, “İsrail’in hedefi Türkiye’miş, EYVAH… Artık pahalılığı, enflasyonu, adaletsizliği, eğitimsizliği, her şeyi unutun. Bütün ilgi alanınız ‘Acaba İsrail bize saldıracak mı?’ olmalı” dedi.

Öte yandan, siyaset sahnesinde de ilginç gelişmeler yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik sert sözler sarf ederken, aynı akşam Meclis Resepsiyonu’nda samimi bir tavır sergiledi.

Tüm bu gelişmelerin ardından, Roosevelt’e ait bir söz hatırlatılarak günün sözü paylaşıldı: “Akıllı olmak yetmez, daha önemlisi, aklı yerinde kullanmaktır!”

Böylece Türkiye’de siyaset ve uluslararası ilişkiler alanında yaşanan gelişmeler ve çarpıcı açıklamalar medya ve kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan İsrail’e Gözdağı: ‘İsrail Türkiye’yi mi hedefliyor?’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin