1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’dan Marmara Üniversitesi’nde Açılış Töreni

Erdoğan’dan Marmara Üniversitesi’nde Açılış Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, Maltepe Küçükyalı’da tamamlanan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. ve 2. Etap Eğitim-Öğretim Binaları Açılış Töreni’nde konuştu. Açılış töreninde yer almanın mutluluğunu ifade eden Cumhurbaşkanı, proje aşamasından tamamlanmasına kadar her aşamayı takip ettiği Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ni açmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Marmara Üniversitesi’nin önemine vurgu yaparak, mezuniyetinin 43. yılında üniversitenin farkını anlattı.

“Gurur duyuyorum” diyen Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından olan Marmara Üniversitesi mezunu olmaktan onur duyduğunu belirtti. Külliye içerisinde bulunan fakülteler ve tesisler hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı, yapılan 12 milyar TL’lik yatırımla Türkiye’nin eğitim hedeflerine bir adım daha yaklaşıldığını söyledi.

14-28 Mayıs seçimleri ve yaşanan olaylar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı, karşı adayın ırkçılığı körüklediğini ve nefret siyaseti yaptığını belirtti. Gezi olaylarına da değinen Cumhurbaşkanı, olayların Türkiye’ye olan maliyetini anlattı ve gençlerin bu tür tuzaklara düşmemesi için mücadele edeceklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ülkeye, millete ve üniversiteye hayırlı olmasını diledi. İstanbul İl Müftüsü’nün dua etmesinin ardından büyük bir aşkla kurdeleyi kestiklerini belirterek açılışı gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Marmara Üniversitesi’nde Açılış Töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin