1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan’ın Konuşmasından İlginç Detaylar: “Kendi Partileri Bile İsyan Etti”

Erdoğan’ın Konuşmasından İlginç Detaylar: “Kendi Partileri Bile İsyan Etti”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, başkanlar, grup başkan vekilleri ve dava arkadaşlarıyla bir araya gelerek, 81 vilayetteki vatandaşlara selam gönderdi. Toplantıya katkıda bulunanlara teşekkür eden Erdoğan, yeni başkanları ve tekrar seçilenleri tebrik etti. Seçim döneminde istişare toplantılarını gerçekleştiremeyen AK Parti’nin ortak akılla çözüm arayışı içinde olduğunu vurguladı.

Erdoğan, AK Parti’nin 22 yıldır iktidarda olmasının sebebinin yerel yönetim başarıları olduğunu belirtti. Partinin halktan yükseldiğini ve millete hizmet yolculuğuna belediyelerden başladığını söyleyen Erdoğan, yerel yönetimlerdeki başarıların partinin ülkeyi yönetme sorumluluğuna taşıdığını ifade etti. Bu başarıların AK Parti için bir referans kaynağı olduğunu vurgulayan Erdoğan, partinin yerel yönetimlerde dünya çapında yetkin bir siyasi hareket olduğunu dile getirdi.

Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, seçim döneminde vaat ettikleri ucuzluk ve indirimleri yerine getirmeyenleri sert bir dille eleştirdi. Kendi partilerinden bile isyan sesleri yükseldiğini belirten Erdoğan, verilen sözlerin arkasında durmayanları eleştirdi. Ayrıca, Kayseri’de yaşanan olaylara da değinen Erdoğan, sığınmacı nefreti ve yabancı düşmanlığının körüklenmesine karşı olduklarını vurguladı. Vandallık ve ayrımcılığın kabul edilemez olduğunu belirten Erdoğan, AK Parti’nin ötekileştirme ve ayrımcılığa yer vermediğini söyledi.

Erdoğan, siyasetin yanlışı engellemek ve doğruyu desteklemek için yapıldığını ifade ederek, millete hizmet götürenlere engel olmanın doğru olmadığını söyledi. Siyasetin, millete hizmete odaklanması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, Kayseri’deki olayların ardından toplumsal barışın korunması için herkesin sorumlu davranması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın Konuşmasından İlginç Detaylar: “Kendi Partileri Bile İsyan Etti”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin