1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Erdoğan’ın Sahneye Çıkardığı Öğrenci Şaşırtıcı Gerçeği Ortaya Çıkardı!

Erdoğan’ın Sahneye Çıkardığı Öğrenci Şaşırtıcı Gerçeği Ortaya Çıkardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı” sırasında ilginç bir olay yaşandı. Sahneye çıkarılan öğrencilerden biri, sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi Z.S. Candan çıktı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Z.S. Candan, Erdoğan’a sarılıp elini öptükten sonra ablalarına haksızlık yapıldığı iddiasıyla yardım istedi. Erdoğan ise “elinden geleni yapacağını” söyledi.

Z.S. Candan, ailesini “biz hayatının merkezine devleti koymuş bir aileyiz” diyerek savundu ve Erdoğan’la diyalogunu şöyle anlattı: “Bütün bunları Cumhurbaşkanı’ma anlattım. Gözümün içine bakarak, tek tek dinledi. Çok teşekkür ederim. Elinden geleni yapacağını söyleyerek ‘arkadaşlarımız bakacak, yapılacak bir şey varsa’ dedi. Çok mutluyum. Sonra başka bir başka arkadaşına yönlendirdi. O da bütün bunları dinledi, o da ilgileneceğini söyledi.”

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında “suç örgütüne üye olmak”, “dolandırıcılık” ve farklı suçlardan iddianame hazırlandı. Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan’ın ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın Sahneye Çıkardığı Öğrenci Şaşırtıcı Gerçeği Ortaya Çıkardı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin