1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erdoğan’ın Temmuz Diplomasi Programı

Erdoğan’ın Temmuz Diplomasi Programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı, yaz aylarında da yoğun mesaisine devam ediyor. Yurt dışı ziyaretlerinin yanı sıra yurt içinde siyasi faaliyetlere de vakit ayıracak.

Temmuz ayında AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’yla başlayacak olan Cumhurbaşkanı, kampta belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantının ardından ise kabinenin başkanlığını yapacak.

Diplomasi turunun ilk durağı Astana olacak. Türkiye’nin diyalog ortağı olduğu Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı, liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek. En önemli görüşmelerinden biri Rusya Devlet Başkanı Putin ile olacak.

6 Temmuz’da Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları Gayriresmi Zirvesi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı, sonrasında NATO Liderler Zirvesi’ne iştirak edecek.

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı, birçok ülke lideri ile ikili görüşmeler yapacak. Programın son durağı ise KKTC olacak.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleşen AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı başladı. Cumhurbaşkanı kampta belediye başkanlarına hitap edecek ve ardından genel istişare toplantıları yapılacak. Kampta çeşitli bakanların sunumları da gerçekleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’ın Temmuz Diplomasi Programı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin