1. Haberler
  2. Spor
  3. Ergin Ataman’dan Beşiktaşlı Oğluna: ‘Süper Kupa beni ilgilendirmiyor, mayıslar bizimdir!’ dedi

Ergin Ataman’dan Beşiktaşlı Oğluna: ‘Süper Kupa beni ilgilendirmiyor, mayıslar bizimdir!’ dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ı destekleyen başantrenör Ergin Ataman, Beşiktaş’ı tutan oğlu Sarp’a Süper Kupa ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ataman, Süper Kupa’nın kendisi için önemli olmadığını belirterek, Türkiye şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligi maçlarına odaklandığını vurguladı. Oğlu Sarp ise bu sezon Süper Kupa’yı kazanan Beşiktaş’ı destekliyor. İkili arasında tatlı bir futbol rekabeti yaşanıyor ve Ataman, “Süper Kupa’nız hayırlı olsun ama mayıslar bizimdir Sarp” şeklinde konuştu.

Ataman, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabetin bu sezon Süper Kupa maçıyla başladığını hatırlatarak, Sarp’ın heyecanını anlattı. Ataman, Süper Kupa’yı izlemediğini ve Türkiye şampiyonlukları maçlarına konsantre olduğunu söyledi. Galatasaray taraftarlarına mesaj veren Ataman, takımın kuvvetli ve oturmuş bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Ataman, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho’nun başarılı bir hoca olduğunu ve Avrupa’daki önemli hocalardan biri olduğunu dile getirdi. Ataman, Mourinho’nun takımıyla gösterdiği liderlik ve başarıları takdir ettiğini söyledi. Fenerbahçe’nin Mourinho’yu transfer etmesini de takdir eden Ataman, rekabetin önemli olduğunu vurguladı.

Süper Lig’de sezonun güzel geçmesini dileyen Ataman, Türkiye’de futbolun konuşulmasının önemli olduğunu ifade etti. Ataman, Anadolu’da statların boşalmasının taraftarların sıkıldığını gösterdiğini belirtti. Tecrübeli antrenör, diğer kulüplerin de basketbola yatırım yapmaları gerektiğini söyledi ve Fenerbahçe’nin bu konuda yaptığı yatırımları takdir ettiğini dile getirdi.

Ataman, futbolda yapay zeka kullanılması gerektiğini savunarak, bu yönde geliştirilecek bir projeyle VAR sistemine yapay zeka yerleştirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, basketbolda olduğu gibi futbolda da sürenin durdurulması gerektiğini ve bunun kaliteyi artıracağını belirtti.

Beşiktaş taraftarı olan oğlu Sarp ise, Süper Kupa maçını heyecanla izlediğini ve galibiyetten dolayı sevinçli olduğunu anlattı. Sarp, babası ile aralarındaki futbol rekabetinin keyifli olduğunu ve Berlin’deki olayın ardından şaka yapmaya başladıklarını dile getirdi. Ataman ise, olayın tatlıya bağlandığını ve şakanın geri döndüğünü söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ergin Ataman’dan Beşiktaşlı Oğluna: ‘Süper Kupa beni ilgilendirmiyor, mayıslar bizimdir!’ dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin