1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Erzincan Modifiye Araç Fuarı’nda Drift Heyecanı!

Erzincan Modifiye Araç Fuarı’nda Drift Heyecanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’ın Ekşisu Mesire Alanı, bu yıl ikincisi düzenlenen “Modifiye Araç Fuarı”na ev sahipliği yaptı. Erzincan Modifiye Araçlar Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, 13 ilde yaklaşık 600 modifiye araç sergilendi. Erzincan Valiliği, Erzincan Belediyesi ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek verdiği fuarda, heyecan dolu bir “drift” yarışması da gerçekleştirildi. Erzincan Modifiye Araçlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, etkinliğin başarılı geçtiğini ve organizasyonun büyük bir ilgiyle karşılandığını belirtti.

Fuarda, modifiye araç tutkunları güzellik, motor gücü ve ses sistemleriyle donatılmış araçlar sergilenirken, drift yarışmaları da izleyicileri coşturdu. Etkinliğe farklı illerden gelen katılımcılarla beraber toplamda 600 modifiye araç katıldı. Başkan Kılıç, fuarın geniş katılımıyla büyük bir başarı elde ettiklerini belirtti. Drift kategorisinde gerçekleşen yarışmalarda kazasız bir şekilde sonuca ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Gümüşhane Modifiye Araçlar Derneği Başkanı Mehmet Demirsoy, modifiye araç sevgisinin 7 yaşında başladığını ve modifiyenin bir suç değil, bir yaşam tarzı olduğunu vurguladı. Demirsoy, etkinlikle birlikte gençleri bir araya getirdiklerini ve modifiye kültürünü her ilde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Modifiye araçların Türkiye ve Avrupa’da ödüller aldığını ifade eden Samsun Çarşamba’dan katılımcı Resul Demiroğlu ise, fuarın etkileyici ve şehre yakışır bir organizasyon olduğunu belirtti.

Fuar boyunca devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaketler verilirken, aileler de çocuklarıyla birlikte araçları görüp bolca fotoğraf çektirdi. Organizasyona destek veren Erzincan Valiliği, Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ileten modifiye araç tutkunları, bu tür etkinliklerin devam etmesi ve büyümesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Sonuç olarak, Erzincan’da gerçekleşen Modifiye Araç Fuarı, modifiye tutkunlarını bir araya getirerek başarılı bir organizasyonla sonuçlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan Modifiye Araç Fuarı’nda Drift Heyecanı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin