1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Erzurum’da Şiddetli Sağanak Trafiği Alt Üst Etti!

Erzurum’da Şiddetli Sağanak Trafiği Alt Üst Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’da akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağmur hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kent genelinde birçok noktada yolların su altında kaldığı ve araçların ilerlemekte güçlük yaşadığı bildirildi. Bu durum üzerine polis ekipleri, kentteki alt geçitleri trafiğe kapatmak zorunda kaldı. Özellikle Fil Geçti, Aziziye ve Hamidiye köprülerinin alt geçitlerinde su birikintilerinin oluşması nedeniyle bazı araçlar mahsur kaldı. Ekipler, söz konusu köprüleri araç girişine kapatırken, bazı araç sürücüleri ise arızalanarak mahsur kaldıkları noktalardan ekiplerden yardım istedi.

Yağmur nedeniyle merkezde bulunan Çaykara Caddesi’nde Öğretmen Evi Kavşağı’nda kaldırımdan yola bakan bir bölümün sel nedeniyle çöktüğü bildirildi. Bu durum üzerine polis ve zabıta ekipleri, bölgeye bariyerler koyarak yaya geçişini engelledi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi ekipleri de şehrin farklı noktalarında meydana gelen su birikintilerini tahliye etmek için çalışma başlattı.

Erzurum’da görülen sağanak yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda trafik yoğunluğu yaşandı. Bu durum üzerine yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve mümkünse dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Kent genelinde etkili olan yağışın zaman zaman şiddetini arttırmasıyla birlikte vatandaşların da dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Şehirde meydana gelen yağmur yağışı nedeniyle birçok noktada su baskınları oluştu. Bu durum üzerine hızla müdahale edilerek suyun tahliye edilmesi sağlandı. Erzurum Belediyesi ekipleri, yağışın şiddetini azaltmak ve olumsuz etkilerini en aza indirmek için gece boyunca çalışmalarını sürdürdü.

Kentin farklı bölgelerinde meydana gelen su baskınları ve yolların su altında kalması, vatandaşları tedirgin ederken yetkililer, müdahalelerin devam ettiğini ve olası bir afete karşı hazırlıklı olunduğunu belirtti. Yağışın etkisi altında kalan Erzurum’da normal hayatın devam etmesi için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı bilgisi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum’da Şiddetli Sağanak Trafiği Alt Üst Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin