1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Esenyurt’ta 300 Bin Lira Çalan Hırsız Kayıplara Karıştı

Esenyurt’ta 300 Bin Lira Çalan Hırsız Kayıplara Karıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.20 sıralarında gerçekleşen olayda, emlakçı Murat Güleç’in aracında meydana gelen hırsızlık, büyük bir şok yarattı. İddiaya göre, Güleç satış işlemi sonrası bankaya gitmek üzere aracını park etti. Kapısını kilitlerken kimliği belirsiz bir şahıs, sinyal kesici kullanarak aracın kilitlenmesine engel oldu ve arabasından 300 bin lira nakit para içeren torbayı çalarak kayıplara karıştı.

Olayı polis ekiplerine bildiren Güleç, hırsızlık anlarının güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Güleç, yaşadığı olayı anlatırken, tapu müdürlüğünde gerçekleşen satış işlemi sonrası nakit parayı aracında taşıdığını ve bir kısmını bankaya yatırmak üzere arabadan indiğini belirtti. Hırsızın büyük ihtimalle sinyal kesici kullanarak aracı kilitlettiğini ifade eden Güleç, parayı aracın koltuğunun altına bırakmış ancak geri döndüğünde paranın yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi.

Polis ekipleri, hırsızı bulmak için çalışmalarını sürdürürken, Güleç parayı sahibine ulaştırmak için çaba gösteriyor. Güleç’in yaşadığı bu olay, çevredekileri de dikkatli olmaya teşvik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta 300 Bin Lira Çalan Hırsız Kayıplara Karıştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin