1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eşi Balkonun Küpeştesinden Düşen Kadını Öldürmekle Suçlanıyor!

Eşi Balkonun Küpeştesinden Düşen Kadını Öldürmekle Suçlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Şubat’ta, Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Nural Sokak’ta bir olay meydana geldi. Tülay Tolu, 11 katlı binanın 6’ncı katında oturduğu dairenin balkonundan düştü. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan Tolu, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Tülay Tolu’nun 1 ay önce taşındığı ve 2 çocuk annesi olduğu belirtildi. Olayın ardından eşi ve yakınlarının ifadesine başvuruldu. Eşi Yasin Tolu, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı ve bir gün sonra tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda iddianame düzenlendi. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek Yasin Tolu hakkında ‘Eşi kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede yer alan ifadeye göre, Yasin Tolu eşini öldürmediğini savundu ve “Eşimin kendine zarar verme huyu vardı. Ancak intihar edeceği hiç aklıma gelmezdi. Kesinlikle onun ölümünde benim bir suçum yok” dedi.

Ölü muayene ve otopsi raporuna göre Tülay Tolu’nun kesin ölüm sebebi tespit edilemedi. Ancak vücudunda çok sayıda düşme dışında ekimoz bulunması nedeniyle Yasin Tolu hakkında gözaltı kararı verildi ve soruşturma derinleştirildi. Sanık Yasin Tolu’nun yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşi Balkonun Küpeştesinden Düşen Kadını Öldürmekle Suçlanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin