1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eşi tarafından ölü olarak gösterildi! Şok yaşadı!

Eşi tarafından ölü olarak gösterildi! Şok yaşadı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temmuz ayında bebeğini doğum sırasında kaybeden genç kadın, evinde merdivenden düşerek yaralandı. Eşi tarafından Edremit Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülen Fetiye Balgün, tedavi olmak için kayıt yaptırmak istediğinde büyük bir şokla karşılaştı.

Hastane kayıtlarında ölü olarak göründüğünü öğrenen Balgün, kayıt memurundan gelen bu habere inanamadı. Genç kadın, yaşadığı durumu şu sözlerle aktardı: “Ben merdivenlerden düştüm, burnum çarptı, hastaneye gittim. Kimliğimi uzattım, ‘siz ölüsünüz, işlem yapılamaz’ dediler. Nasıl ölü olarak görünüyorum? Bir buçuk, iki ay önce çocuğumu kaybettim. Ama çocuğuma ölüm belgesi verilmesi gerekirken beni ölü gösteriyorlar.”

Eşinin anlattıkları da benzer bir şekilde şok ediciydi. Görkem Balgün, durumu şu şekilde özetledi: “Eşimi hastaneye götürdüm, kimliğini uzattığımda ‘ölü hakkında işlem yapılamaz’ dediler. Bir buçuk saat bekletip geri yolladılar.”

Hastanede yaşanan bu karışıklık, Balgün çiftinin şikayeti sayesinde düzeltildi. Balıkesir’de bebeğini kaybeden bir başka çiftin çocuklarının yerine, Fetiye Balgün’ün ölü olarak kaydedilmesi sonrasında yapılan düzeltmeyle sorun çözüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşi tarafından ölü olarak gösterildi! Şok yaşadı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin