1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eşini Cinayetle Katleden Uyuşturucu Bağımlısı Koca Şok İtirafı Yaptı!

Eşini Cinayetle Katleden Uyuşturucu Bağımlısı Koca Şok İtirafı Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tavas ilçesi Karahisar Mahallesi’nde yaşayan ve uyuşturucu kullanma suçundan cezaevinde bulunan Mehmet Ali Elbeli, 10 gün önce tahliye olduktan sonra eşi Müge Elbeli’nin yerde hareketsiz yattığını bildirerek 112’yi aradı. Saat 19.00 sıralarında yapılan ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve gelen ekipler, kanlar içinde ve elleri ayakları iple bağlı halde yatan Müge Elbeli’nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Müge Elbeli’nin cesedi, otopsi için Tavas Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. İhbar üzerine evden kaçan Mehmet Ali Elbeli jandarma ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Elbeli’nin eşini dövdükten sonra bıçakladığı ve ardından olay yerinden kaçtığı tespit edildi.

Mehmet Ali Elbeli’nin cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra yolda düşüp sağ kolu kırıldığı, ardından cinayeti tek başına değil yardım alarak işlediği ihtimali üzerine arkadaşları A.K., S.S., F.Y. ve N.Y. da gözaltına alındı. Elbeli’nin ifadesinde, eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisini aldattığını düşündüğü için cinayeti işlediğini belirttiği öğrenildi.

Müge Elbeli’nin, eski eşi Mehmet Ali Elbeli için sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda “hasret son buluyor, Malisi geliyor” ifadesine yer verdiği ortaya çıktı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Elbeli ve arkadaşları adliyeye sevk edileceklerdir. Elbeli’nin eşi Müge’nin ölümüyle ilgili detaylar ise soruşturma kapsamında netlik kazanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşini Cinayetle Katleden Uyuşturucu Bağımlısı Koca Şok İtirafı Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin