1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. ESKİ EŞ BARIŞMA TEKLİFİNİ REDDETTİ, ŞİDDETLE KARŞILADI

ESKİ EŞ BARIŞMA TEKLİFİNİ REDDETTİ, ŞİDDETLE KARŞILADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 01.30 sularında Turgutalp Mahallesi, Malazgirt Caddesi’nde bir olay meydana geldi. Yaklaşık 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan bir çiftin yaşadığı apartmanın önüne gelen bir kişi, burada beklemeye başladı. Bir süre sonra apartmana gelen eski eşle karşılaşan kişi, barışma teklifinde bulundu. Ancak tartışma çıktı ve saldırgan eski eşi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çığlıkları duyan komşular hemen yardıma koştular ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan mağdur hastaneye kaldırıldı ve şu an tedavi altında.

Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı ve kısa süre içinde onu buldu. Şüpheli ifadesinde, eski eşine barışma teklifinde bulunduğunu ancak cevap alamayınca bir anlık sinirle bıçakladığını itiraf etti. Ardından adli makamlara sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mağdur, eski eşinin serbest bırakılmasına tepki göstererek sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaştı. Kendisine 6 farklı yerinden bıçaklandığını ve nasıl serbest bırakıldığını anlamadığını dile getirdi. Adaletin, kendisinin hakkını korumadığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ESKİ EŞ BARIŞMA TEKLİFİNİ REDDETTİ, ŞİDDETLE KARŞILADI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin