1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Eski Eşinden Aldığı Tehditlerle Panik İçinde Yaşayan Tuğçe Emir: “Acaba İkindiye Kadar Bana Bir Şey mi Yapacak?”

Eski Eşinden Aldığı Tehditlerle Panik İçinde Yaşayan Tuğçe Emir: “Acaba İkindiye Kadar Bana Bir Şey mi Yapacak?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski eşini ölümle tehdit etti iddiasıyla polise başvurdu

Tuğçe Emir, yaklaşık yedi yıl önce dini nikahla birlikte yaşadığı Zafer K. ile geçtiğimiz 1,5 yıl içerisinde şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde kullanması nedeniyle evini terk etti. Bu süreçte çocuğunu da yanına alan Emir, ailesinin yanına yerleşti. Eski eşinden sürekli ölüm tehditleri aldığını belirten Emir, önceki gün evinin yakınındaki camiden adına sela okunması üzerine polise başvurdu.

Büyük bir panik yaşayan Tuğçe Emir, “Başıma bir şey gelmesinden korkuyorum” diyerek endişelerini dile getirdi. Eski eşinin kendisine zarar verme ihtimalinden sürekli endişe duyduğunu belirten Emir, “Sürekli ölüm tehditleri alıyordum, hakarete uğruyordum. Cimer’e, polise şikayet ettim. Ancak bir sonuç alamadım çünkü şahit bulamıyordum. Madde bağımlısı olduğu için kimse cesaret edemiyordu. Kendimi kanıtlayamadım” ifadelerini kullandı.

Eski eşi tarafından camide sela okunmasını öğrendiğinde büyük bir korku yaşadığını dile getiren Emir, “İkindi namazında Hürriyet Camisi’nde sela okunacak denildi. Bu durum beni çok korkuttu. Sürekli tehdit mesajları alıyordum. Cep telefonumda da ses kaydı mevcut” dedi.

Tuğçe Emir, Zafer K. ile altı yıl evli kaldıklarını ve bir çocuklarının olduğunu belirtirken, şiddet ve madde kullanımı nedeniyle ayrıldıklarını aktardı. Eski eşinin sela okutulmasının ardından polis merkezine başvurduğunu ve aile içi Şiddet Büro Amirliği’ne yönlendirildiğini söyleyerek şikayetçi olduğunu aktardı. Ayrıca sürekli hakaret ve ölüm tehditleri aldığı için uzaklaştırma kararı aldığını da vurguladı.

Öte yandan, Zafer K.’nın eski eşi Tuğçe Emir’in sela okunması sırasında cep telefonu ile kayıt aldığı ortaya çıktı. Polis, bu durumla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşinden Aldığı Tehditlerle Panik İçinde Yaşayan Tuğçe Emir: “Acaba İkindiye Kadar Bana Bir Şey mi Yapacak?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin