1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşinden Şok Selam: Panikte Polis Merkezine Koştu!

Eski Eşinden Şok Selam: Panikte Polis Merkezine Koştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğçe E. ve Zafer Kufacı çifti 6 yıl önce dini nikah yaparak evlendi. Bir buçuk yıl önce yaşanan şiddetli geçimsizlik ve eşinin madde kullanma iddiaları üzerine Tuğçe E., çocuğuyla birlikte ailesinin yanına gitti. Eski eşi Zafer Kufacı tarafından sürekli ölüm mesajları aldığını iddia eden Tuğçe E., dün daha büyük bir şok yaşadı.

Oturduğu mahallede bulunan camiden öğlen vakti kendi selasının okunduğunu duyan Tuğçe E. şoke oldu. Panikleyen Tuğçe E., cami görevlilerine başvurdu. Cami görevlileri, hoparlörden okunan selanın yanlış olduğunu bildiren anonslar yaptı. Panikleyen Tuğçe E., eski eşi Zafer Kufacı’nın selasını vermesinden sonra polis merkezine gitti ve şikayetçi oldu.

Eski eş Zafer Kufacı, cami imamına eski eşi Tuğçe E.’nin bilgilerinin yazılı olduğu bir kağıt vererek yakın bir yerde bekledi. Öğle namazının ardından eski eşi için okunan selayı gülerek cep telefonuyla kaydetti. Tuğçe E. ise bu durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Mahalle sakini Ali İlhan, Zafer Kufacı’nın kendi senaryosunu yazdığını ve figüran olarak oynadığını belirtti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve şüpheli Zafer Kufacı’nın ifadesine başvuracak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşinden Şok Selam: Panikte Polis Merkezine Koştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin