1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşini 7 Yerinden Bıçakladı!

Eski Eşini 7 Yerinden Bıçakladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinem T. geçen 2 yıl içinde iş arkadaşı Sinan Özçelik ile evliliğini sonlandırmıştı. Bu kararın ardından, çiftin 11 ve 13 yaşındaki kızları için velayetini eski eşine verdi. Ancak, geçen yıl 24 Ekim’de çocuklarıyla görüşmek için buluştuğunda, Sinan Özçelik eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında, sinirlerine hakim olamayan Özçelik, aracının bagajındaki ekmek bıçağını kullanarak Sinem T.’yi 7 kez bıçakladı. Ağır yaralanan Sinem T. acilen hastaneye kaldırıldı ve 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata döndü.

Sinan Özçelik hakkında 3 farklı suçlamayla dava açıldı: ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Hakaret’ ve ‘Tehdit’. mahkeme dosyasında, Sinem T.’nin Özçelik’in tehdit ve hakaret dolu konuşmalarını kaydetmiş ve delil olarak sunmuş. Ancak, sanık Özçelik, 3. duruşmada tahliye edildi.

Sinem T., tahliye kararına itiraz ederek koruma talebinde bulundu. Eski kocası tekrar kendisine zarar verirse diye endişelenen Sinem T., polise başvurarak yardım istedi. Ancak, talebi reddedildi ve Sinem T. endişe içinde olduğunu belirtti. Sinem T., eski eşiyle yaşadığı korkunç olayın ardından hala tehditler aldığını dile getirdi ve devletten korumasını talep etti.

Sinem T., çocuklarını babalarına götürüp getirirken, olayın yaşandığı gün eski eşi kızlarıyla birlikte eve getirmek istedi ancak kabul etmedi. Akşam işteyken aniden bir arama alıp kızının kaza yaptığı bilgisini aldı. Ancak, olayın ardından eski eşiyle karşılaşınca tartışma çıktı ve saldırıya uğradı. Kızı ise sağlık açısından bir sorun yaşamadı. Sinem T. hala eski eşi tarafından tehdit edildiğini ve devletten kendisini korumasını beklediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşini 7 Yerinden Bıçakladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin