1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşini Barışma Teklifi Etti, Sonrası Kanlı Bıçaklı!

Eski Eşini Barışma Teklifi Etti, Sonrası Kanlı Bıçaklı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İnegöl’de yaşanan olayda Sezgin A. eski eşi Sevda Ç.’nin oturduğu apartmanın önüne gelerek onu bacağından bıçakladı. Olay sonrasında Sevda Ç.’nin komşuları tarafından yardıma çağrılmasıyla birlikte polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Ç. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Şans eseri, Sevda Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme yaparak şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Sezgin A. kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette verdiği ifadesinde, eski eşiyle karşılaşmaları sonucu bir tartışma yaşandığını ve sinirlerine hakim olamayarak bıçakladığını itiraf etti. Ancak hemen pişmanlık duyduğunu belirtti.

Sezgin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kararı üzerine olay daha fazla büyümeden sonlanmış oldu. Yaşanan bu olay, eskiden beri süregelen aile içi şiddetin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Evli çiftler arasında yaşanabilecek problemlerin sağduyu içinde çözülmesi, iletişim kanallarının sürekli açık tutulması ve şiddetin hiçbir şekilde kabul edilmemesi gerektiği bir kez daha hatırlanmalıdır. Aksi takdirde, hayatlarını kaybeden veya yaralanan birçok insan gibi Sevda Ç. de aile içi şiddetin mağduru olabilirdi. Bu tür olayların önlenmesi için toplumun her bireyi sorumluluk almalı ve gerektiğinde yetkililere başvurarak yardım istemelidir. Aile içi şiddetin önüne geçebilmek için toplumsal farkındalığın artırılması büyük bir önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşini Barışma Teklifi Etti, Sonrası Kanlı Bıçaklı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin