1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşini Öldürdü, Nedeni Aldatma İddiası

Eski Eşini Öldürdü, Nedeni Aldatma İddiası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Geriş Mahallesi 6012 Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen bir kişi, 2021 yılında boşandığı eşi bir kadının bulunduğu eve gitti. Evin önüne inen kadın ile kişi arasında tartışma çıktı. Kişi tartışmanın büyümesi üzerine kadını darbetmeye başladı. Aldığı darbelerle yere düşen kadının yardım çağrıları üzerine yanlarına gelen bir kişi, kişiye engel olmaya çalıştı. Bu sırada belinden tabancasını çıkaran kişi, eski eşi ve yardıma gelen kadının arkadaşına art arda ateş etti. İkili kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli ise otomobille kaçtı.

Yardım çığlıkları ve silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın ve yardıma gelen kişi, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 çocuk annesi kadın yaşamını yitirdi, yardıma gelen kişinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Şüpheli kişi, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Öte yandan, olayda suç aleti tabancayı sakladığı tespit edilen kişinin oğlu ile arkadaşı da gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte suç aleti silah da ele geçirildi.

Depremden sonra farklı bir yere yerleştiği öğrenilen kadının cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere uçakla memleketine gönderildi. Öte yandan, yardım çağrısında bulunan kişi ise hastaneye sevk edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli kişi ile suç delillerini gizleyen oğlu ve arkadaşı adliyeye sevk edildi. Şüpheli, gazetecilerin ‘Eski eşini neden öldürdün?’ sorusunu yanıtsız bırakırken, şüphelinin emniyetteki ifadesinde, “Beni aldattığı için vurdum” dediği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşini Öldürdü, Nedeni Aldatma İddiası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin