1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Eşinin Bıçaklı Saldırısına Canlı Tanık: “Yardım Edin, İmdat!”

Eski Eşinin Bıçaklı Saldırısına Canlı Tanık: “Yardım Edin, İmdat!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 01.00 sularında, Denizköşkler Mahallesi’nde bir olay meydana geldi. Doğan Y. (40) isimli kişi, eski eşi Ö.Y. (43) ile alacak verecek meselesinden dolayı tartışma yaşamak istedi. Ö.Y. anlatılan yere gelince, Doğan Y.’nin birlikte yaşadığı E.Ç. (37) adlı kadın ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Ö.Y., eski eşi Doğan Y.’yi bıçaklayarak yaraladı.

E.Ç., Ö.Y.’ye saldırarak onu yere düşürdü ve ardından Doğan Y. ile E.Ç. yaralı ve düşmüş olan Ö.Y.’yi yere yatırarak onu kollarından tutarak zorla kalkmamasını sağladı. Yardım çağrısında bulunan kadın, çevredeki insanlardan yardım talep etti. Bu sırada geçen bir araç sürücüsü, yardım çığlıklarını duyarak aracını durdurdu ve yardıma koştu. İkiliyi ayıran sürücü, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekibi, yaralı olan Doğan Y.’yi ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

E.Ç. ve Ö.K. ise Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne teslim edildi. İşlemleri tamamlanan Ö.Y., eski eşini yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, Doğan Y. ve E.Ç.’nin Ö.Y.’yi yere yatırıp tuttukları, Ö.Y.’nin ise yardım çağrılarında bulunduğu ve bağırdığı görülebiliyor. Doğan Y., bıçağı kenara atmış ve sokakta bulunan bir otomobilden inen kişilere yardım çağrısında bulunmuş. Ö.Y. ise kendi kendini bıçakladığını iddia etmiş.

Olayın detayları ve yaşanan arbede anları, güvenlik kameralarına da yansımış durumda. Bu görüntülerin de olayın net şekilde aydınlatılması için kullanılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşinin Bıçaklı Saldırısına Canlı Tanık: “Yardım Edin, İmdat!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin