1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eski İYİ Parti Milletvekilinden Bomba Açıklama: Yeni Partinin İsimleri ve Slogani Belli Oldu!

Eski İYİ Parti Milletvekilinden Bomba Açıklama: Yeni Partinin İsimleri ve Slogani Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partinin kuruluş çalışmalarında sona yaklaşıldı. 28 Ekim’de kuruluş dilekçesi verilecek olan partinin ismi şu an için gizli tutuluyor. Partinin logosunda parlament mavisi ve beyaz renkler kullanılacak. Parti, “Milletini koruyan millet için millet içinde siyaset” sloganını benimseyecek ve İstanbul, Ankara, İzmir gibi 40’tan fazla ilde teşkilatlanacak.

Habertürk’ün haberine göre, Yavuz Ağıralioğlu’nun kuruluş çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği ve partinin B planı olmadığı belirtiliyor. Ağıralioğlu, yeni partisinin tabelasını asacağı tarihi de açıkladı.

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, Ağıralioğlu’nun partisinin bazı kurucularıyla görüşüp “hayırlı olsun” dediği ifade ediliyor. Ayrıca, CHP, İYİ Parti ve bağımsız milletvekillerinin Ağıralioğlu’nun partisine geçmeyi düşündüğü fakat bu konuda olumsuz bir yaklaşım sergilendiği belirtiliyor.

Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni partisinin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu ve kuruluş dilekçesinin 28 Ekim’de verileceği bildiriliyor. Partinin ismi henüz kamuoyuyla paylaşılmazken, partinin logosunda parlament mavisi ve beyaz renklerin kullanılacağı biliniyor. Ayrıca, partinin benimsediği sloganın “Milletini koruyan millet için millet içinde siyaset” olduğu belirtiliyor ve İstanbul, Ankara, İzmir gibi pek çok ilde teşkilatlanacaklarının altı çiziliyor.

Yavuz Ağıralioğlu’nun, yeni partisinin tabelasını asacağı tarih hakkında da açıklamalarda bulundu. Meral Akşener’in, Ağıralioğlu’nun partisinin kurucularıyla görüşüp “hayırlı olsun” mesajı gönderdiği ve Ağıralioğlu’nun partisine geçmeyi düşünen bazı milletvekillerinin bulunduğu ancak bu konuda olumsuz bir yaklaşım sergilendiği aktarılıyor.

Bu gelişmeler ışığında, Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni partisinin Türk siyasetine etkileri ve parti içindeki süreçler merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski İYİ Parti Milletvekilinden Bomba Açıklama: Yeni Partinin İsimleri ve Slogani Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin