1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinin Marşı ve İsim Açıklaması!

Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinin Marşı ve İsim Açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski İYİ Partili olan Yavuz Ağıralioğlu’nun kurmayı planladığı parti, “Anahtar” ismiyle ve anahtar şeklinde bir amblemiyle tanıtılacak. Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partinin marşını paylaştı.

Ağıralioğlu, “Aziz milletim, şimdi de sadece size bağlı kalarak, memleketimizin geleceğini inşa edebilmek amacıyla, arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bu mücadele, sizleri hak ettiğinizi düşündüğümüz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi kayırmadan ve hiç kimseyi kırıp dökmeden memleketimizi bir ve beraber etme irademizin partisini kuruyoruz” dedi.

Parti marşında Selahaddin Eyyübi, Yunus Emre ve Tapduk Hünkar Veli gibi isimlerden bahsedilirken, nakarat kısmında “Yükselsin Türk’ün şanı” ifadesi kullanıldı.

Öne çıkan haberler…:

Ayrıca 34 yaşında olan ve siyasetin “çok adi bir hayat” olduğunu söyleyen Donald Trump’ın siyasi hayatıyla ilgili detaylar bu haberde yer alıyor. Trump’ın zorlu siyasi kariyeri videoda detaylarıyla anlatılıyor. Videonun tamamı için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun Yeni Partisinin Marşı ve İsim Açıklaması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin