1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Koca ve Kadın Arasındaki Gerilim!

Eski Koca ve Kadın Arasındaki Gerilim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay 22 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.30 civarında Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, Merve G. adlı kadın, bir süre önce boşandığı Neçirvan A. adlı eski eşinin yaşadığı sokağa silahla geldi.

Merve G. evin kapısına silahı doğrultarak eski kocasına “Ya sen öleceksin ya da ben” diyerek tehditler savurdu. Polis ekipleri ve çevredekiler tarafından ikna edilmeye çalışılan kadın başarılı olunamadı. Daha sonra Merve G. silahı kendi kafasına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Ancak o esnada orada bulunan sivil bir polis memuru kadının üstüne atlayarak silahı elinden aldı. Polis ekipleri, Merve G. ve Neçirvan A.’yı gözaltına aldı.

Mahalle sakinlerinden Muhammet Enes Bayhan, “Saat 20.30-21.00 sularında çığlık sesi duyuldu. Silah sesleri de duyuldu. Eski kocasına tehditler savuruyordu. Polisler elinde silah olduğu için yaklaşamıyordu. Kadının gözü kararmıştı. Adam da tahrik ediyordu. Daha sonra silahı alarak kadını durdurdu. Duymama göre, boşandıktan sonra kadının numarası başka sitelere kayıt olmuş. Kadını sürekli arıyorlarmış. Kadın sadece vuracağını söylüyordu” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Koca ve Kadın Arasındaki Gerilim!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin