1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eski Milli Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı Soruşturması Tamamlandı – 7 Şüpheli Hakkında Ağır Suçlamalar!

Eski Milli Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı Soruşturması Tamamlandı – 7 Şüpheli Hakkında Ağır Suçlamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma sonucunda, eski milli futbolcu Serhat Akın’a yönelik kasten öldürme teşebbüsü suçlamasıyla 7 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı. Serhat Akın’ın sağlık durumunun ciddiyetinin Adli Tıp Kurumu raporuyla belirlendiği vurgulandı.

Soruşturma kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, olayın planlı ve organize bir şekilde gerçekleştirildiği ve birden fazla kişinin iş birliği içinde hareket ettiği ortaya çıktı. Ayrıca, saldırı öncesinde ve sonrasında olay yerinde keşif yapıldığının güvenlik kameraları kayıtlarından tespit edildiği belirtildi. Maskeli ve kasklı olan şüphelilerin, Serhat Akın’a 3-4 metre mesafeden ateş ederek 3 el isabet sağladığı ifade edildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığının dosyayı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına göndermesiyle birlikte, 7 şüpheli hakkında İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde kamu davası açılması planlanıyor. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve tutuklanan şüphelilerin yanı sıra, adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakılan bir şüpheli de bulunmaktadır. Halen firari durumda olan H.Ş. ve M.A. isimli şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Milli Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı Soruşturması Tamamlandı – 7 Şüpheli Hakkında Ağır Suçlamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin