1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Eski Nişanlılar Yeniden Aşk Yolunda mı? Detaylar Ortaya Çıktı!

Eski Nişanlılar Yeniden Aşk Yolunda mı? Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ersin Kayalar’ın 2015 yılında boşandığı İspanyol eşi Carmen’den olan 25 yaşındaki oğlu Kerem, beş yıldır flört ettiği İlhan-Öykü Karadeniz çiftinin 22 yaşındaki kızı Dilhan’a geçen yıl ağustos ayında evlilik teklif etmişti. Genç çift, ekim ayında Karadeniz çiftinin Beykoz’daki evlerinin bahçesinde nişanlanmıştı. Ailelerinin de iyi anlaştığı görülen Kerem ve Dilhan, herkesin düğün tarihini beklediği bir süreçte nişanlarını sonlandırdı. Ayrılık haberi herkesi şaşırttı ve üzdü. Dilhan, eski nişanlısı Kerem’i sosyal medya hesabından çıkarmamış olsa da nişan yüzüklerini atmıştır. Tekrar bir araya gelme olasılıkları da tartışılmaktadır.

Nurettin Hasman ile Güliz Onursal’ın ikiz kızlarından Mina Eleftrahidis, Londra’da tanıştığı Yunan Statihis Eleftrahidis ile Mart 2020’de evlenmiş ve Zoe adında bir kızları olmuştur. Zoe’nin birinci yaş günü, çiftin Yunanistan’daki evinde kutlanmıştır. İstanbul’dan üç saat uzaklıktaki Alexandroupoli’de tatilde olan Mina ve Statihis, Zoe’nin yaş gününü burada kutlamıştır. Aile, arkadaş ve dostları da bu mutluluğu paylaşmak için seyahat etmiştir.

Aslı Gümüşel, eski eşi Metin Şen ve oğulları ile birlikte Göcek’te bayram tatilini geçirmiştir. Tatilden önce moda danışmanı Melis Ağazat’ın doğum günü yemeğine katılan Aslı Gümüşel, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda şaşırtıcı bir detay fark etmiştir. Doğum günü yemeğinde asıl ilgi çeken bir çanta olmuştur. Lüks bir Fransız markasına ait olan çanta, çeşitli kişiler arasında dolaşmış ve paylaşılmıştır. Çanta sahibi ise belirsizliğini korumaktadır.

Son olarak, Dünyanın önde gelen lüks otel gruplarından biri, Boğaz’da bulunan otelinin teras bahçesini hizmete açmıştır. Teras bahçesinin açılışı için düzenlenen davete İstanbul’un ünlü cemiyet hayatından birçok isim katılmıştır. Otelin şeflerinin özel ikramları ve gurme yazar Elif Edes’in hazırladığı renkli kokteyller konuklara sunulmuştur. Boğaz manzaralı teras bahçesi, konuklar tarafından beğenilmiş ve yaz boyunca burada birçok etkinliğin düzenlenebileceği düşünülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Nişanlılar Yeniden Aşk Yolunda mı? Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin