1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Nişanlısını Vahşice Bıçakladı – Aşk Acısı Cinnet Mi Getirdi?

Eski Nişanlısını Vahşice Bıçakladı – Aşk Acısı Cinnet Mi Getirdi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, geçen yıl aralık ayında gerçekleşti. Batuhan Malay, ayrıldığı nişanlısı Ayşenur K.’yi takip etti. Arkadaşlarıyla alışveriş merkezinde gezerken takip edildiğini fark eden Ayşenur K., evine gitmek üzere otoparka inerken peşinden gelen Batuhan Malay ile tartışmaya başladı. Malay, cebindeki bıçağı çıkararak eski nişanlısını 12 yerinden bıçakladı. Ayşenur K. hastanede tedavi görmek zorunda kalırken, Malay olayın ardından kaçtı ve kısa süre sonra polis merkezine gitti ve tutuklandı.

İlk kez Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılanan Batuhan Malay, savunmasında eski nişanlısını takip etmediğini, tesadüfen alışveriş merkezinde gördüğünü iddia etti. Malay, Ayşenur K.’yi hala sevmekte olduğunu ve ona zarar vermek istemediğini belirtti. Sinirlendiğini ve saldırdığını fakat kısa süre sonra pişman olduğunu ifade etti.

Malay, cezaevinde bulunduğu süre içinde dedesinin vefat ettiğini ve kardeşinin sınıfta kaldığını söyleyerek tahliye talebinde bulundu. Ayşenur K. ise arkadaşlarıyla alışveriş merkezine gittiğini ve takip edildiğini fark edince babasını arayarak durumu bildirdiğini belirtti ve saldırıya uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Nişanlısını Vahşice Bıçakladı – Aşk Acısı Cinnet Mi Getirdi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin