1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Cinayeti İle İlgili Şok İhbardan Detaylar!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Cinayeti İle İlgili Şok İhbardan Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesi Çukurambar semtinde gerçekleşti. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş, bu tarihte öldürüldü. Ateş’in öldürülmesinden 4 gün sonra, 3 Ocak 2023’te bir kişi olan R.Ö. isimli şahıs 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak cinayet hakkında bilgi vereceğini söyledi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan R.Ö., olayla ilgili bilgi sahibi olduğunu belirtti ve soruşturmaya yardımcı olmak istediğini paylaştı. R.Ö.’nün ifadesine göre, İstanbul’da bulunan bir kafede, H.Y. adındaki bir arkadaşıyla buluştuğu sırada orada oturan diğer şahısların Ankara’da bir partiden birisini vuracaklarını konuştuklarını duydu.

R.Ö., söz konusu kişilerin hangi partiye mensup olduklarını belirtmemekle birlikte, cinayetin gerçekleştiği gün haberlerde duyduğu bilgilerle kafedeki konuşmaları ilişkilendirdiğini ifade etti. Ne var ki, savcılık soruşturma aşamasında R.Ö.’nün ifadesine başvurmadı. Ancak soruşturma dosyasında, R.Ö.’nün Cinayet Büro Amirliği’ne verdiği bilgilerin yer aldığı bir tutanak bulunmaktadır.

Olayın detayları incelendiğinde, şüphelinin kimliği ve motivasyonu hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. R.Ö.’nün ifadeleri, cinayetin aydınlatılması için önemli bir ipucu olabilir. Ancak savcılığın bu şahsın ifadesine başvurmaması, soruşturmanın seyrini etkileyebilir.

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, R.Ö.’nün ifadelerine yer verilmediği için, cinayetin çözülmesi konusunda belirleyici bir rol oynayabilecek bilgilere ulaşılamamış olabilir. Cinayetin işlendiği gün ve saatlere dair daha detaylı bilgilerin ortaya çıkması durumunda, R.Ö.’nün ifadesinin de soruşturma sürecinde değerlendirilmesi gerekecektir. Bu noktada, cinayetin aydınlatılması için yapılan tüm çalışmalara destek olunması ve şüphelilerin yakalanarak adalet önünde hesap vermeleri önem arz etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş Cinayeti İle İlgili Şok İhbardan Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin