1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Eşi Ayşe Ateş: “Düşman Bildikleri Dost Oldu” – Özel Görüşme Açıklamaları

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Eşi Ayşe Ateş: “Düşman Bildikleri Dost Oldu” – Özel Görüşme Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Ankara’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile bir araya geldi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Ayşe Ateş, basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Kendisini 10 gün önce Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın aradığını belirten Ateş, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içinde benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. ‘Bunların sırtını sıvazlamayın’ dedi. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” dedi.

Ayşe Ateş, Özel’le yaptığı görüşmeye ilişkin olarak “Kendisini mahkemeye davet ettim, geleceğini söyledi. Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Eşi Ayşe Ateş: “Düşman Bildikleri Dost Oldu” – Özel Görüşme Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin