1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Paylaştı: İşte Detaylar!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Paylaştı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Görüşmede, Ayşe Ateş Erdoğan’a üzerinde 3 adet ok bulunan bir sadak ile Necip Fazıl Kısakürek’in “Tarih Boyunca Büyük Mazlumlar” isimli kitabını hediye ettiğini açıkladı.

Ayşe Ateş, görüşme esnasında FETÖ ile ilişkilendirilen iddiaların araştırılması ve kamuoyuyla paylaşılması için güvenlik soruşturması talep ettiğini belirtti. Bu talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ifade etti. Ayrıca, Erdoğan’a Sinan ve kendisine yöneltilen tehditleri aktardığını ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan konuyla ilgilenmesini istediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan ve Ayşe Ateş’e daha sıkı korunmaları talimatını verirken, tehdit ve hakaret içeren ekran görüntülerini toplayıp kanıt olarak dosyaya ekleyeceklerini açıkladı. Bu dosyayı ilgili makamlara en kısa sürede teslim edeceklerini belirtti.

Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı’ndan alınan destek sayesinde kızlarıyla daha huzurlu bir hayat sürdüğünü ve adalet mücadelesinde güç bulduğunu vurguladı. Adalet için mücadelelerinin yeni başladığını belirterek, adaletin sağlandığı noktada gerçek zaferin kazanılacağını dile getirdi.

Ateş, açıklamasını Nisa Suresi’nden bir ayetle tamamladı. Mücadelelerinin devam edeceğini ve adaletin tecelli ettiği noktada zaferin kendilerine ait olacağını belirtti. Hukukun üstünlüğüne inanmayan ve cinayetleri karartmaya çalışanları adalete teslim edeceklerini ve ülkenin mahpuslarını dolaştırarak hak ettikleri cezayı alacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Görüşmesini Paylaştı: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin