1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eskişehir’de Korkunç Cinayet: Elleri Bağlı Halde Bulundu!

Eskişehir’de Korkunç Cinayet: Elleri Bağlı Halde Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 Haziran’da evinden çıkan ve bir süre sonra kaybolan Prof. Dr. Bekir Karasu’nun cesedi, elleri bağlı bir şekilde Porsuk Çayı’nda bulundu. Cinayetle ilgili şüphelilerin gözaltına alınmasıyla ilgili işlemler tamamlandı. İran uyruklu Majid S. ve Hojjat S. ile onlara yardım ettiği iddia edilen Gökhan E. tutuklandı. Diğer iki şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri, suçlu olduğu değerlendirilen iki İran uyruklu şüpheliyi yakalamak için çalışmalar yaptı. Müdürlüğün uzun süredir Eskişehir’de yaşayan şüphelileri, Karasu’nun aracına en son binen kişiler olarak tespit etmesi sonucunda zanlılar Adana’da yakalandı.

Majid S. ve Hojjat S.’nin ifadelerinde, Karasu’nun ölümüne dair suçu birbirlerine atarak Prof. Dr. Bekir Karasu’yu öldürdüklerini ve cesedini Porsuk Çayı’na attıklarını itiraf etti. Karasu’nun kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmaları sonucunda cesedi bulunmuş ve cinayetle ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Eskişehir Adliyesine sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından “kasten öldürme”, “gasp” ve “suçluyu kayırma” suçlarından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişlerdir.

Karasu’nun ölümüyle ilgili detaylar ve şüphelilerin yakalanması ile ilgili bilgiler ortaya çıkmıştır. Cinayetle ilgili şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte soruşturma devam etmekte ve adli süreç başlamış bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Korkunç Cinayet: Elleri Bağlı Halde Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin