1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eskişehir’de Korkunç Kaza: Otomobil Orta İkiye Bölündü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Eskişehir’de Korkunç Kaza: Otomobil Orta İkiye Bölündü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil karşı şeride geçerek 2 araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Rufi Coşkun hayatını kaybederken, diğer araçlardaki 3 kişi de yaralandı. Kaza, Eskişehir-Ankara çevre yolunda gerçekleşti. Olayda Oktay Ş.’nin kullandığı 06 GSA 64 plakalı otomobil kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti. Savrulan otomobil, Demir Ü. idaresindeki 06 EIS 134 plakalı TIR ile İdris A.’nın kullandığı 34 FTR 895 plakalı otomobile çarptı.

Kazada otomobilin tamamen parçalandığı ve içindeki Rufi Coşkun’un hayatını kaybettiği belirtildi. Diğer yandan, araçtan çıkarılan yaralılar arasında Oktay Ş. ve 2 kişi bulunmaktaydı. Yaralılar hemen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Rufi Coşkun’un cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Oktay Ş.’nin durumunun ciddi olduğu bildirilirken, kaza hakkında başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Kazanın yaşandığı noktada oluşturulan ekipler, detaylı bir inceleme yaparak kazaya neyin sebep olduğunu belirlemeye çalışmaktadır. Trafik kazasının neden yaşandığı hala netlik kazanmamış olsa da, yetkililer soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtmektedir. Trafik kazalarının her zaman üzücü sonuçlar doğurabileceği ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulanmaktadır. Eskişehir-Ankara çevre yolunda meydana gelen bu kaza da, sürücülerin dikkatli olmalarının ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sermiştir. Kesin olmamakla birlikte, kazanın hız ve dikkatsizlik kaynaklı olabileceği üzerinde durulmaktadır.

Sonuç olarak, Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştır. Ancak, kaza sonrası yaralıların tedavi altında olduğu ve soruşturmanın devam ettiği belirtilmektedir. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli sürüş yapmak her zaman önemlidir, çünkü bir anlık dikkatsizlik bile trajik sonuçlara neden olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Korkunç Kaza: Otomobil Orta İkiye Bölündü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin