1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Etiler’de Restorana Silahlı Saldırı!

Etiler’de Restorana Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Beşiktaş Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Gece saatlerinde motosikletle gelen kasklı iki saldırganın biri, Nusret isimli et restoranına ateş açtı ancak kurşun restorana değil yanında bulunan bir bankaya isabet etti. Olay esnasında devriye gezen Beşiktaş polisi, araçla hemen motosikletli saldırganların peşine takıldı. Polis, “dur” ihtarına uymayan saldırgana birkaç el ateş açtı ancak saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi.

İncelenmesi amacıyla olay yerinde bulunan kovanlar delil torbasına konularak polis ekipleri tarafından alındı. Saldırganların yakalanması için polis çalışmalarına başladı ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ayda 21 Mart Perşembe günü saat 05.00 sıralarında yine Nusret isimli et restoranına motosikletle gelen kasklı 2 saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendiği bilgisi de paylaşıldı. Bu saldırıyla ilgili olarak Y.Y. ve O.Y. Antalya’da, H.A.K. ve U.K. Eyüpsultan’da, M.A.Y. ise Beylikdüzü’nde olmak üzere toplam 5 şüphelinin İstanbul ve Antalya’da yakalandığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etiler’de Restorana Silahlı Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin