1. Haberler
  2. Ankara
  3. Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, Teknik Direktör Ümit Özat İle Sona Erdi!

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, Teknik Direktör Ümit Özat İle Sona Erdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, son dönemde birçok skandala imza attı. İddialara göre, Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyespor’un teknik direktörlüğü için Ankara’ya çağırdığı Ümit Özat ile görüşmedi. Özat, Beşikçioğlu’na mesaj göndererek artık onun için belediye başkanı sıfatının bitmiş olduğunu belirtti. Beşikçioğlu’nun ayrıca takıma müdahale ederek yönetimin toplu istifasını talep ettiği ve istifa talebinin reddedilmesi üzerine takıma mobbing uyguladığı iddia ediliyor. Ayrıca, Beşikçioğlu’nun spor okullarından belediye personellerini çektiği, tesisler için tebligat çekerek boşaltılmasını istediği ve tesislere gönderilen günlük 25 ekmeği dahi vermediği öğrenildi.

Ümit Özat, Beşikçioğlu’na mesajında onun sanatçı kimliğinin bittiğini ve siyasetçi kimliğinin öne çıktığını belirtti. Özat, Beşikçioğlu’nun makamına ve koltuğuna çok alıştığını ve zehirlendiğini ifade etti. Öte yandan, Beşikçioğlu’nun iddialara göre takıma müdahalesi sadece teknik direktör ile sınırlı kalmadı. Beşikçioğlu’nun tesisler için gönderilen günlük 25 ekmeği bile ret ettiği ve takım otobüsüne el koyduğu iddia ediliyor.

Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediyespor’daki yönetim ve takım üzerindeki baskısının arttığı ve bu durumun spor camiasında rahatsızlık yarattığı belirtiliyor. Beşikçioğlu’nun takıma yönelik uyguladığı mobbing ve yönetimdeki istifaların ardı ardına gelmesi, kulübün içindeki huzursuzluğu artırdı. Takımın geleceği ve sportif başarısı konusunda da belirsizlikler yaşanmaya başladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun, spor camiasında ve futbol dünyasında yarattığı tepkiler artarken, Ümit Özat gibi tecrübeli bir ismin yaşadıkları da gündeme bomba gibi düştü. Beşikçioğlu’nun Belediye Başkanı olmasıyla birlikte spor kulübüne olan müdahalelerinin artması ve kulübün içindeki huzursuzluğu artırması, Etimesgut Belediyespor’un geleceği için endişe yaratmaktadır.

Sonuç olarak, Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediyespor üzerindeki baskısı ve müdahaleleri, spor camiasında ve futbol dünyasında geniş yankı uyandırmış durumda. Ümit Özat gibi tecrübeli bir ismin yaşadığı olaylar da Beşikçioğlu’nun yönetim tarzı hakkında soru işaretlerine neden olmuştur. Etimesgut Belediyespor’un geleceği hakkında ise belirsizlikler devam etmektedir. Beşikçioğlu’nun skandallarla dolu geçmişi ve son dönemdeki davranışları, Belediye Başkanı olarak geleceği konusunda da endişelere sebep olmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, Teknik Direktör Ümit Özat İle Sona Erdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin