1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ev Sahibi Kiracısına Dehşeti Yaşattı!

Ev Sahibi Kiracısına Dehşeti Yaşattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Perşembe günü, Karabağlar ilçesi Doğanay Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yaşanan olayı aktaracak olursak, iddialara göre, kiracısı Arzu A.’nın (49) yaşadığı dairenin kapısına beraberindeki annesi Havva B. (50) ile birlikte gelen şüpheli Abdülhamit B. (24), kiracısına dehşet dolu anlar yaşatmıştı.

Kapının önünde bulunan demir ayakkabılığı kıran ve kapıyı tekmeleyip yumruklayan saldırgan ev sahibi, kiracısına yönelerek “3 gün mühlet veriyorum, evi boşaltın” diye bağırmış ve tehditler savurmuştu. Kiracı Arzu A. ise kendisini evin içine kilitledi ve ev sahibinin gitmesini beklemişti. Bu korkunç anlar ise binada yaşayan bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alınmıştı.

Olayın ardından Arzu A. karakola giderek ev sahibinden şikayetçi olmuş, Abdülhamit B. ve annesi Havva B.’nin firar etmesi üzerine yakalama çalışmaları başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırgan ve annesi Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı. İfadeleri alınmak üzere gözaltına alınan ikili, olayın ardından serbest bırakılmışlardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ev Sahibi Kiracısına Dehşeti Yaşattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin