1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ev Sahibi Kiracısını İşkenceye Tutup Kadın İç Çamaşırları Giydirdi

Ev Sahibi Kiracısını İşkenceye Tutup Kadın İç Çamaşırları Giydirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir ilçesinde gündelik işlerde çalışan bir kişi, Yıldırım ilçesindeki bir evde oda kiraladı. Evde 3 gün kaldıktan sonra ev sahibi olan kişiden parasını isteyip ayrılacağını söyleyince, ev sahibi nakit parası olmadığını belirterek cep telefonunu kiracısına verdi. İddiaya göre, ev sahibi daha sonra kiracısını ve arkadaşlarını birlikte dövdü. Bu olay sonrasında polise teslim edilen kiracı kurtarıldı. Gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

Savcılık soruşturmasının ardından 5 sanık hakkında dava açıldı. Bursa 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar hakkında ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘Silah ile birden fazla kişiyle birlikte konutta gece vakti yağma’ suçlarından ceza talep edildi.

Mahkemede ifade veren mağdur, yaşadıklarını anlatarak darp edildiğini ve zorla kadın iç çamaşırları giydirildiğini belirtti. Diğer taraftan sanıklar suçlamaları reddederek iddiaları yalanladı. Mahkeme heyeti, sanıklara hapis cezaları vererek kararını açıkladı. Ev sahibine 6 yıl 6 ay, diğer kişilere ise 5’er yıl hapis cezası verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ev Sahibi Kiracısını İşkenceye Tutup Kadın İç Çamaşırları Giydirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin