1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. EVDE İÇ ÇAMAŞIRI FOTOĞRAFLARIYLA TACİZ!

EVDE İÇ ÇAMAŞIRI FOTOĞRAFLARIYLA TACİZ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İfadesini verirken ağlayan Mehmet Ö. yaşadıklarını anlatırken, “Evde kaldığım ikinci gün, Ozan’ın üst katta oturan babası eve gelip bana iki tokat attı. Sonra da eşi yanımıza gelip kadın iç çamaşırlarını bana giydirerek müzik eşliğinde oynatıp fotoğraflarımı çekerek sosyal medyadan paylaştı. Canımı çok yaktılar. Sosyal medyadaki paylaşımı gören sanıklardan V.K.’nin eşi eve gelip beni ellerinden alıp polise getirdi.” dedi.

Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Ozan Uyar ise müştekinin gerçekleri söylemediğini belirterek, “Evimin odasını verdiğim Mehmet Ö., telefonumu çaldı. Üstelik bana ve eşime küfretti. Ben de kendisini sadece dövdüm.” şeklinde savunma yaptı.

Mine Uyar ise “Eve geldiğimde müşteki, kadın iç çamaşırlarını giymişti. Benim olay ile hiçbir alakam yok” diye mahkemede ifade verirken; Osman Uyar ve V.K. ise suçlamaları reddetti.

AİLEYE HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, karar aşamasına gelen yargılama sonrası, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “Silah ile birden fazla kişiyle birlikte konutta gece vakti yağma” ve “Ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından bir başka suçtan tutuklu bulunan Ozan Uyar’a toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Aynı olayda eşi ve babasına ise 5’er yıl hapis cezası verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
EVDE İÇ ÇAMAŞIRI FOTOĞRAFLARIYLA TACİZ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin