1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. EVE MİSAFİR OLARAK GİTTİ AMA CİNAYETLE SONUÇLANDI

EVE MİSAFİR OLARAK GİTTİ AMA CİNAYETLE SONUÇLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 10.00 sıralarında bir apartmanda gerçekleşti. Apartmanda yaklaşık 2 yıldır ikamet eden Moğolistan uyruklu bir adam ve eşi, akşam yemeğine Moğolistanlı bir çifti davet etti. İki aile birlikte yemek yiyip alkol aldı. Ancak akşam ilerledikçe misafirlerden biri, ev sahibine dışarıdan alkol alması için para verdi.

Bu sırada ev sahibi alkol almak için markete giderken, misafir kendi eşini dışarı çıkararak cinsel tacizde bulundu ve zorla yatak odasına götürdü. Kadın direnince aralarında kavga çıktı. Misafir kadına tecavüz etmeye çalışırken, ev sahibi ise olayı gördü ve eşini döverken misafiri ekmek bıçağıyla sırtından bıçakladı. Yaralanan misafir olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayı duyan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında misafirin hayatını kaybettiğini belirledi. Eve gelip olayı gören ev sahibi, polis tarafından ters kelepçe ile etkisiz hale getirildi. Bu sırada eve gelen misafirlerden birinin öldürüldüğünü öğrenen apartman sakinleri şaşkınlık içinde durumu özetledi.

Otopsi için misafirin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na sevkedildi. Kullanılan bıçak da polis ekipleri tarafından delil olarak alındı. Eve gelen misafirler ise polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan çift, “kasten öldürme” suçundan adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
EVE MİSAFİR OLARAK GİTTİ AMA CİNAYETLE SONUÇLANDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin