1. Haberler
  2. Ankara
  3. Evinden kaçırıp tecavüz etti, sonunda bıçaklayarak öldürdü!

Evinden kaçırıp tecavüz etti, sonunda bıçaklayarak öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yonca Kazan Coşkun, Ankara Yenimahalle ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki bir kadındır. 2013 yılında belediyede temizlik görevlisi olan 36 yaşındaki Kerim Coşkun ile evlenmiştir. Ancak pandemi döneminden itibaren aralarında geçimsizlik başlamış ve eşi tarafından kendisine şiddet uygulandığını iddia ederek boşanmaya karar vermiştir.

Yonca Kazan Coşkun boşanma davası açarken eşi hakkında uzaklaştırma kararı almış ve ailesinin yanına dönmüştür. Ancak çocukları olan 10 ve 7 yaşındaki çocuklar babaları Kerim Coşkun’da kalmıştır. 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından Kerim Coşkun, oğlunun cep telefonundan annesine hasta olduğunu belirten bir mesaj göndererek onu kandırmıştır. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun hasta olduğunu düşünerek evden çıkıp gelen Kerim Coşkun tarafından evde bıçakla tecavüz edilmiş ve ardından bıçaklanarak öldürülmüştür. Katil zanlısı olan Kerim Coşkun, olay yerinde bulunan polis ekiplerine teslim olmuştur.

Yonca Kazan Coşkun’un cenazesi Ankara’da düzenlenen bir törenle defnedilmiştir. Ablası olan Özge Kazan, olay gününü detaylarıyla anlatarak ablasının bir yıldan fazla süredir boşanmayı denediğini, ancak sürekli olarak eşiyle geçici uzaklaştırma kararları aldığını belirtmiştir. Kerim Coşkun, ablasını tehdit ederek çocuklarını görmek istiyorsa uzaklaştırma kararı almaması gerektiğini söylemiştir. Ancak abla bu sefer uzaklaştırma kararı almamış ve olay gününde Kerim Coşkun tarafından planlanmış bir şekilde eve kandırılarak öldürülmüştür.

Özge Kazan, ablasının iş hayatı süresince nerelerde olduğunu takip eden Kerim Coşkun’un plan yaparak ablasını öldürdüğünü belirtmiştir. Kardeşi için en ağır cezayı talep ettiklerini ifade etmiştir. Bu acı olayda Kerim Coşkun’un en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurgulamıştır. Aile, adaletin yerine getirilmesi için çalışmalarına devam edeceğini dile getirmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Evinden kaçırıp tecavüz etti, sonunda bıçaklayarak öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin