1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Evini Ateşe Veren Adamın Şaşırtıcı İtirafları Ortaya Çıktı

Evini Ateşe Veren Adamın Şaşırtıcı İtirafları Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Temmuz’da Gümüşlük Mahallesi’nde 5224 Sokak’ta gerçekleşen olayda, Fahri Anıl I. isimli kişi, henüz bilinmeyen bir sebeple kendi evini ateşe verdi.

Alevler evi sardığında Fahri Anıl I., dışarı çıkarak, yanında park halindeki bir motosiklete zarar verdi ve ardından evinin bahçesini yakmaya kalkıştı. Bir süre sonra eline bıçak alarak çevreye zarar verme niyetiyle savurdu.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekiplerini fark eden Fahri Anıl I., kaçarak evinin önündeki su kuyusuna atladı.

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan ve kontrol edildiğinde bacağının kırık olduğu belirlenen Fahri Anıl I., sağlık ekibi tarafından müdahale edilerek Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yangını söndürme müdahalesi sırasında evde büyük hasar meydana geldi.

Olayı araştıran jandarma ekipleri, Fahri Anıl I.’nın evinde yapılan incelemede bahçede ekili yanmış halde hint keneviri buldu. Olay sırasında uyuşturucu etkisi altında olduğu iddia edilen Fahri Anıl I., hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Polis ifadesinde olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını iddia eden Fahri Anıl I., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Evini Ateşe Veren Adamın Şaşırtıcı İtirafları Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin