1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor’un Senegalli golcüsü Mame Thiam, Teknik Direktör Arda Turan’ı Övdü: “Bu Sezon Çok Kolay Geçmeyecek!”

Eyüpspor’un Senegalli golcüsü Mame Thiam, Teknik Direktör Arda Turan’ı Övdü: “Bu Sezon Çok Kolay Geçmeyecek!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpspor’un Senegalli golcüsü Mame Thiam, takımının teknik direktörü Arda Turan hakkında olumlu düşüncelerini paylaştı. DHA Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Eyüpspor, 2 galibiyet ve 2 beraberlikle yoluna kayıpsız devam ediyor. Thiam, Kayserispor maçının takım için çok önemli olduğunu belirtti ve galibiyetle serilerini sürdürmek istediklerini vurguladı.

Tecrübeli golcü, Eyüpspor’un yeni transferlerle iyi bir uyum sağladığını ve teknik ekibin hazırlıklarının takımı olumlu etkilediğini ifade etti. Thiam, Arda Turan’ın geçen sezon ilk defa teknik direktörlük yaptığını ancak kariyerinde futbolcu olarak büyük başarılar elde ettiğini belirtti. Senegalli futbolcu, Turan’ın futbolcukenki tecrübesinin şimdi teknik direktörlüğe yansıdığını ve Eyüpspor’un hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Öte yandan Thiam, Süper Lig’de bu sezon gol krallığında büyük bir yarış olacağını düşündüğünü ve heyecanlı bir sezon geçeceğini ifade etti. Geçen sezon yaşanan puan farklarının bu sezon tekrarlanmayacağını söyleyen golcü, her maçın belirleyici olacağını ve sezonun sonuçlarının beklentileri karşılayacağını ümit ettiğini belirtti.

Türk vatandaşı olan Thiam, Türkiye’yi ve Türk insanını çok sevdiğini ve Türkiye’de kendini iyi hissettiğini dile getirdi. Ardından Senegal Cumhurbaşkanı olma hayalinin olup olmadığı sorulduğunda, siyasetin karmaşık bir alan olduğunu belirterek futbola odaklandığını ve geleceğe odaklanmanın zor olduğunu ifade etti.

Gol krallığında damga vuracak isimler hakkında da konuşan Thiam, sahada her şeyin değişebileceğini ve büyük isimlerin her zaman beklentileri karşılamayabileceğini söyledi. Eyüpspor taraftarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. Eyüpspor’un hedeflerini gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini vurgulayan Thiam, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra Türkiye’de bir iş yapmayı istediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpspor’un Senegalli golcüsü Mame Thiam, Teknik Direktör Arda Turan’ı Övdü: “Bu Sezon Çok Kolay Geçmeyecek!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin