1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’nde Kanlı Park Silahlanma Olayı: İki Genç Katledildi, Adalet Aranıyor

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’nde Kanlı Park Silahlanma Olayı: İki Genç Katledildi, Adalet Aranıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’ndeki Barış Manço Parkı’nda 2 genç, Muhammet Berat Baykuş (17) ve H.P. (16), otururken yanlarına Muhittin Can S. (17) gelerek silahla saldırmıştı. Muhammet ağır yaralanmış ve hastanede hayatını kaybetmiş, H.P. ise tedavi görmüştü. Olayın şüphelisi Muhittin Can S. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Muhammet’in ailesi, oğullarının öldürülmesiyle ilgili adaletin yerine getirilmesini istemişti.

Muhammet’in annesi Evren, oğlunun boşuna öldüğünü belirterek, onun 17 yaşında olmasına rağmen gelecek hayalleri olduğunu ve onu hiç tanımayan Muhittin Can tarafından öldürüldüğünü söyledi. Adalet istediğini dile getiren Evren Baykuş, Muhittin Can S.’nin müebbet hapis cezasını almasını ve oğlunun kaybına sebep olan silahı nereden bulduğunu araştırılmasını istemişti.

Baba Remzi Baykuş ise oğlunun ölümüyle ilgili adalet talebinde bulunarak, Muhittin Can S.’nin suçunu sonuna kadar cezalandırılmasını istemişti. Masum bir şekilde öldürülen oğlunun hiç kimseyle kavga etmeyen sakin bir çocuk olduğunu belirten baba Baykuş, oğlunun hayallerinin ve yaşamının başka birisinin hatalı eylemiyle sona erdiğini ifade etmişti. Muhittin Can S.’nin ailesinin de olayın ardından taşındığına değinen Remzi Baykuş, adaletin tecelli etmesi ve benzer bir acının bir daha yaşanmaması dileğinde bulunmuştu.

Yaşanan acı olay sonrasında Mahalle sakinleri ve gençler, güvenlik tedbirlerinin artırılması ve silah kullanımına karşı daha sıkı denetimler yapılması konusunda yetkilileri uyardı. Barış Manço Parkı’nda gerçekleşen trajik olay, birçok insanı derin üzüntüye boğarken, adaletin yerini bulması ve benzer faciaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması talep ediliyordu. Muhammet Berat Baykuş’un hayatının bu şekilde sonlanması, mahallede büyük bir yas ve öfkeye neden olmuş, gençler arasında da endişe ve korku yaratmıştı. Olayın tüm ayrıntılarıyla araştırılması ve sorumluların cezalandırılması, toplumun huzur ve güvenliği adına büyük bir önem taşıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi’nde Kanlı Park Silahlanma Olayı: İki Genç Katledildi, Adalet Aranıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin