1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Eyüpsultan’da Kaza Sonrası ABD’de Yakalandılar!

Eyüpsultan’da Kaza Sonrası ABD’de Yakalandılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’da yaşanan bir kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma, yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğluyla ilgili gelişmelerle devam ediyor.

ABD Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlunun ABD’de yakalandığını duyurdu. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Cihantimur Tok ABD’de iade talebiyle yakalandı. Süreci yakından takip ediyoruz.” dedi.

Kaza, 1 Mart 2024 tarihinde Eyüpsultan’da meydana gelmişti. 17 yaşındaki Cihantimur’un arızalanan araçlara çarpması sonucu Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmiş, birçok kişi yaralanmıştı. Ehliyetsiz sürücü Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır’a ardından da ABD’ye götürülmüştü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatmış ve Eylem Tok hakkında “Suçluyu kayırma” suçundan, oğlu Cihantimur hakkında ise “Bir kişinin ölümüne neden olarak birden fazla kişinin yaralanmasına yol açma” suçundan yakalama kararı çıkarmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Kaza Sonrası ABD’de Yakalandılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin